Anbefalinger: DJ til bryllup

Whhhooohhhooo

We were not easy clients (english speaking for a start) as we required a DJ who could supply equipment and music for a wedding that brought together Denmark and Australia at Hindsgavl Slot, as well as others from England, Holland, Spain, Sweden and New Zealand.
We realised we were onto a good thing when Christian acknowledged the requests that we had and the type of music we liked. To cater for diverse tastes was one requirement the other was to be...LOUD! There is nothing worse than a party where the music is not loud enough... particularly for the first dance.
The DJ of Black Stars was simply fantastic. He was a gentleman who was prompt, sincere and a great DJ with excellent equipment. He played LOUD and catered to everyone's tastes. My wife was particularly pleased that the DJ included our requests without hesitation.
There was much happiness and joy. Laura and I would like to extend our warmest gratitude to DJ for his effort on the night and for making it one to remember.

Thank you. Sincerely Joe and Laura Snell.

Hej Christian!
Vi vil lige sende dig en mail, for at udtrykke vores begejstring for dit arbejde ved vores bryllup i lørdags.
Vi har talt om at du bare spillede perfekt, og der var mange der dansede, hvilket medvirkede til den gode stemning.
Flere af vores gæster har også talt om at du var rigtig god..... 🙂
Vil du sende en hilsen til Esben, og sige tusind tak for underholdningen under middagen, og ikke mindst brudevalsen. Han gjorde det også rigtig godt, og flere har også kommenteret at han var virkelig dygtig. Det var rigtig dejligt at I begge var fleksible da tidsplanen røg, og festen blev længere end vi havde forventet.
Endnu en gang tusind tak - vi vil med glæde anbefale jer til andre 🙂

Masser af hilsner fra Joan og Jacob

Kære Blackstars Vi havde bryllup d. 28. august på Studenterkilden i Dyrehaven og havde ved den lejlighed fået Jer til at stille med en DJ. Vi havde overvejet et orkester, men endte med en DJ fra Jer. Og det er en beslutning vi er meget glade for at vi tog. For hvilken fest det blev. Vi kan desværre ikke huske navnet på DJ'en, men vi vil gerne rette en stor tak til ham, som vi håber I vil sende videre til ham. For det første er vi glad for, at aftalen blev overholdt. Det havde jo været lidt surt at stå til en bryllupsfest uden musik. Og da han så gik i gang, var det med det helt rigtige touch. Han startede med lidt stille og roligt musik, hvor alle kunne være med, og fornemmede hurtigt hvornår han kunne skrue lidt op for intensiteten. Det hele med et smil og den rette attitude. Han spillede de numre vi havde ønsket, perfekt krydret med hans egne forslag og de spontane ønsker der kom fra gæsterne. Der var et fantastisk samspil mellem vært, gæster, bartendere og DJ, som fik det hele til at gå op i en højere enhed. Der kom så meget smæk på, at Studenterkilden påstod de ikke havde set noget lignende i de seks år de havde haft den type arrangementer. Vi vil aldrig glemme dagen. Bl.a. på grund af Jeres indsats.

Tak for det Hanne & Arent

Et bryllup er en hel speciel dag, hvor man gerne vil være sikker på at alting forløber perfekt.
Efter anbefaling, havde vi hyret discotek Black Stars til at spille efter middagen.
Vi vidste jo ikke forinden hvor lang tid middagen ville tage, men Black Stars var meget fleksible, og behøvede ikke på forhånd at vide et helt præcist tidspunkt, for hvornår de skulle starte, hvilket var en stor fordel.
I de tre timer discoteket spillede, var der hele tiden fuld gang i dansegulvet. DJ´en var god til at variere musikken og samtidig vælge noget som alle gæster - ung som gammel - syntes var sjovt at danse til.
Vi var glade for at vi havde valgt Black stars til at spille til vores bryllup, og kan kun give vores bedste anbefaling videre.

Rikke og Nicolai Søegaard

Hej Diskotek Blackstars Vi vil blot sige mange tak for en super fed oplevelse i forbindelse med DJ til vores Bryllup d.13. maj i år. Hele vejen igennem fra bestilling til aftale om opstilling og hvad der var nødvendigt har det været en super god service. Og Mange tak til DJ Phil. Han gjorde et kanon stykke arbejde. Det var lige som det skulle være. Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre, for det var en succes.

Mange hilsener fra Pernille & Rasmus

Hej Black Stars Tusind tak for fantastisk musik til vores bryllup!! Vi havde en helt fantastisk dag, og musikken var perfekt hele vejen i gennem - det skal du have kæmpe tak for. Vores bryllupsgæster var vildt imponerede - flere var bekymrede for, at vi ville mangle en klaverbokser, men alle sagde efterfølgende, at det var 1.000 gange federe med dig :o) Vi vil give dig de VARMESTE anbefalinger med ift. alle vores venner og bekendte - jeg håber, vores veje krydses en anden gang :o)

Mange hilsner Henrik & Janice

Hos os får du altid

  • Alsidig musik
  • Professionel DJ
  • Respekt for din fest
  • Pålidelig aftale
  • Ansvarsforsikring
  • Fleksibilitet

 

Få et tilbud

 


5 af 5 stjerner på Trustpilot