Bryllup

Et bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet.
I kan derfor som kunder, trygt læne jer tilbage og overlade musikken til festen til Black Stars Mobildiskotek.

Musik Til Bryllup

Der medbringes altid brudevalsen, og musikken sammensættes så alle aldersgrupper tilgodeses. Vi ved også at mange har specielle musikønsker, f.eks. ”vores melodi”, derfor kan der forinden festen fremsendes en ønskeliste, ligesom DJen på aftenen altid tager imod musikønsker.

Når I vælger Black Stars Mobildiskotek til brylluppet er I sikret en erfaren DJ. DJ optræder altid i diskret påklædning og er ca. 25 - 40 år. Hvis I ønsker musik under middagen kan i vælge mellem dæmpet baggrundsmusik eller vi kan levere et bredt udvalg af "syng med sange". Altså får I her musik til jeres bryllup, lige som I vil have det.

Vil I gøre noget ekstra ud lokalet i holder fest i, så se vores dekorationslys for inspiration

Se hvad vores kunder fra bryllupsfester og virksomheder siger, samt FAQ for mere info om Black Stars Mobil diskotek til bryllup.

Hos os får du altid

  • Alsidig musik
  • Professionel DJ
  • Respekt for din fest
  • Pålidelig aftale
  • Ansvarsforsikring
  • Fleksibilitet

 

Få et tilbud

 


5 af 5 stjerner på Trustpilot

Anbefalinger

Kære Blackstars

Vi havde bryllup d. 28. august på Studenterkilden i Dyrehaven og havde ved den lejlighed fået Jer til at stille med en DJ. Vi havde overvejet et orkester, men endte med en DJ fra Jer. Og det er en beslutning vi er meget glade for at vi tog. For hvilken fest det blev. Vi kan desværre ikke huske navnet på DJ'en, men vi vil gerne rette en stor tak til ham, som vi håber I vil sende videre til ham. For det første er vi glad for, at aftalen blev overholdt. Det havde jo været lidt surt at stå til en bryllupsfest uden musik. Og da han så gik i gang, var det med det helt rigtige touch. Han startede med lidt stille og roligt musik, hvor alle kunne være med, og fornemmede hurtigt hvornår han kunne skrue lidt op for intensiteten. Det hele med et smil og den rette attitude. Han spillede de numre vi havde ønsket, perfekt krydret med hans egne forslag og de spontane ønsker der kom fra gæsterne. Der var et fantastisk samspil mellem vært, gæster, bartendere og DJ, som fik det hele til at gå op i en højere enhed. Der kom så meget smæk på, at Studenterkilden påstod de ikke havde set noget lignende i de seks år de havde haft den type arrangementer. Vi vil aldrig glemme dagen. Bl.a. på grund af Jeres indsats.

Tak for det Hanne & Arent

Whhhooohhhooo

We were not easy clients (english speaking for a start) as we required a DJ who could supply equipment and music for a wedding that brought together Denmark and Australia at Hindsgavl Slot, as well as others from England, Holland, Spain, Sweden and New Zealand.
We realised we were onto a good thing when Christian acknowledged the requests that we had and the type of music we liked. To cater for diverse tastes was one requirement the other was to be...LOUD! There is nothing worse than a party where the music is not loud enough... particularly for the first dance.
The DJ of Black Stars was simply fantastic. He was a gentleman who was prompt, sincere and a great DJ with excellent equipment. He played LOUD and catered to everyone's tastes. My wife was particularly pleased that the DJ included our requests without hesitation.
There was much happiness and joy. Laura and I would like to extend our warmest gratitude to DJ for his effort on the night and for making it one to remember.

Thank you. Sincerely Joe and Laura Snell.

Hej Christian!

Vi vil lige sende dig en mail, for at udtrykke vores begejstring for dit arbejde ved vores bryllup i lørdags.
Vi har talt om at du bare spillede perfekt, og der var mange der dansede, hvilket medvirkede til den gode stemning.
Flere af vores gæster har også talt om at du var rigtig god..... 🙂
Vil du sende en hilsen til Esben, og sige tusind tak for underholdningen under middagen, og ikke mindst brudevalsen. Han gjorde det også rigtig godt, og flere har også kommenteret at han var virkelig dygtig. Det var rigtig dejligt at I begge var fleksible da tidsplanen røg, og festen blev længere end vi havde forventet.
Endnu en gang tusind tak - vi vil med glæde anbefale jer til andre 🙂

Masser af hilsner fra Joan og Jacob